O Optici

3

Praktično ništa ne može imati tako golem utjecaj na Vaš izgled kao što su to naočalni okviri. Svoju osobnost možete istaknuti odabirući materijal, boju, oblik ili veličinu okvira. Okvir Vaših naočala može Vas učiniti strogim ili blagim, možete zbog njega zračiti dinamičnošću ili opuštenošću, izgledati ekstravagantno ili pak samozatajno. Drugim riječima, Vaše Vas naočale ističu. Jer, baš kao i odjeća, Vaše naočale pomažu Vam izraziti Vaš stav o životu i svijetu oko Vas, ističu Vaš stil i Vaš osobni ukus.

Dobrodošli u Bilić Vision Optiku

Centar Kaptol, Nova ves 11

telefon: 01/ 4860 200

Radno vrijeme: pon – sub 09-21

optika@bilicvision.hr

Optika Bilić Vision nalazi se u ekskluzivnom poslovno-prodajnom centru – Centar Kaptol – smještenom u sjevernom dijelu grada između Tkalčićeve i ulice Nova ves. Udaljena je od Trga bana Josipa Jelačića cca. 500 metara.


Kako je sve počelo?

Optika je osnovana 2000. godine na inicijativu dr. med. dr. sc. Nadežde Bilić, specijalista za očne bolesti. Željela je pacijentima omogućiti jednako kvalitetnu uslugu kako pri izboru naočala i kontaktnih leća, tako i pri izradi. Tako je nastala ideja da se tehnologijom i znanjem profilira vrhunska oftalmološka i optička ustanova te u završnom dijelu obrade i liječenja bolesnika – izradi naočala, pruži najviše što je moguće kroz usluge koje nudi Optika Bilić Vision.

Cilj je svih napora oftalmologa postići optimalnu vidnu oštrinu. U tome veliku ulogu igra sam pacijent. Bez zajedničke suradnje nema maksimalnog rezultata. Da bi pacijent postigao optimalnu vidnu oštrinu naočalama ili kontaktnim lećama, u Optici Bilić Vision koristimo se, bez obzira na vrijeme potrebno za kvalitetan pregled, svim dostupnim sredstvima subjektivnog i objektivnog pregleda.

Osnovne su greške vida kratkovidnost, dalekovidnost i astigmatizam. Subjektivni pregled vida uobičajeno se obavlja uz pomoć Snellenovih tablica (brojke ili slova). Veliku pomoć pri objektivnom očitanju greške vida daje kompjutorizirani keratorefraktometar, koji koristimo u Optici, a koji je u stanju najvećom preciznošću dijagnosticirati sve refrakcijske greške. U našoj Optici možete naći i široku ponudu mekih i polutvrdih kontaktnih leća, otopine za čišćenje i dezinfekciju kontaktnih leća, te ostale prateće proizvode za njegu i održavanje kontaktnih leća.

2

Što kažu o nama

Poliklinika Bilić Vision

POLYCLINIC FOR OPHTHALMOLOGY AND ORTHOPAEDICS
Ksaverska cesta 45, 10000 Zagreb

Phone: +385 1 4678 444
Fax: +385 1 4678 555
E-mail: info@bilicvision.hr

Radno vrijeme:
Radnim danom od 8h - 20h i prema dogovoru

Optički centar Bilić Vision

OPTIČKI CENTAR
Centar Kaptol, Nova Ves 11, 10000 Zagreb

Phone: +385 1 4860 200
E-mail: optika@bilicvision.hr

Radno vrijeme:
Ponedjeljak - subota od 9h - 21h