Saznaj više

Želeći svojim korisnicima – pacijentima pružiti potpunu uslugu i u završnoj obradi im jamčiti kvalitetu kakvu su već iskusili u Poliklinici Bilić Vision, dr. Bilić je osnovala Bilić Vision Optički centar i centar za kontaktne leće. Cilj je takvoga centra bio ponuditi pacijentu izbor najkvalitetnijih dioptrijskih okvira, kontaktnih leća i pribora za njihovo održavanje te paletu sunčanih naočala renomiranih dizajnera.

 

Bilić Vision Optika - Kaptol Centar

 

Na samo Valentinovo 2000. godine, u ekskluzivnom okruženju poslovno-trgovačkog Centra Kaptol u Zagrebu svečano je otvorena Bilić Vision Optika.
Elegantnoga interijera i bogate ponude jedinstvenih proizvoda najpoznatijih svjetskih brandova, već 15 godina je Bilić Vision Optika prepoznatljiva kao mjesto gdje po rješenje za svoju grešku vida dolaze svi oni koji prate modne trendove i istovremeno cijene kvalitetu i vrhunsku ponudu naočalnih lećaU Bilić Vision Optici majstori naočalne optike naočale izrađuju na licu mjesta, tako da nema dodatnog čekanja te je time kvaliteta proizvoda koje Bilić Vision Optika isporučuje za svoje klijente zajamčena.

Gotovo 15 godina kasnije, vizualno osvježena i dizajnom osuvremenjena, Bilić Vision Optika nudi vam dioptrijske i sunčane okvire kakve se ne može pronaći gotovo nigdje drugdje u Hrvatskoj – Thierry Lasry, Thom Browne, Cutler and Gross, Dita Eyewear and Sunglasses, Mykita, Philippe Starck, Alain Mikli, Dsquared, Javier Garcia, Italia Independent, Celine i mnogi drugi.

Tijekom 2013. godine u sklopu kompleksa Poliklinike Bilić Vision na adresi Ksaverska cesta 45 u Zagrebu, otvorena je i druga Bilić Vision Optika koja za naše pacijente i klijente nudi širok izbor dioptrijskih i sunčanih okvira primjenjivih u svim životnim situacijama, a posebice nakon zahtjevnih liječenja i operacija očnih bolesti.

Pozivamo vas da nas posjetite na obje lokacije i uz asistenciju našeg vrhunski educiranog i ljubaznog osoblja, odaberete iz bogate palete proizvoda očne optike.